LAA LAA Looks tested Finnish natural cosmetics, among them HAVU's lipsticks.

30.5.2020 - LAA LAA Looks, Anna Takala


Testissä luonnonkosmetiikka - Flow Cosmetics & Havu Cosmetics

Laa Laa Looks, Anna Takala, testasi HAVUn LILY huulipunaa vaikuttaa siltä, että HAVUlla olemme onnistuneet toteuttamaan punan, joka sopii jokaiselle! 

"Havu yllätti kyllä totaalisesti ensimmäisellä kokeilukerralla! Puna levittyi helposti ja kevyesti eikä jättänyt raskasta tai tahmaista tunnetta huuliin. Keekoilin puna huulilla koko päivän, eikä se pahemmin vaatinut lisäilyä. Valitsin sävyksi Lilyn, joka on melko tumma. Tummassa Havussa on se hyvä puoli, että sitä voi levittää kevyemmin vaaleamman lopputuloksen saavuttamiseksi ja jos taas haluaa koko tummuuden käyttöön, levittää kerroksen tai pari enemmän." Kirjoittaa Takala.

"Suosittelen jokaista, jolla ei ole kokemusta hyvistä huulipunista ja välttää niiden käyttöä, kokeilemaan Havua, sillä ilman sitä et halua enää sen jälkeen olla! Jos olet kokeneempi huulipunien käyttäjä, vaihda meikkipussin sisältö ehdottomasti Havuun, sillä sävyjä ja vaihtoehtoja löytyy hurjasti ja tämä on taatusti yksi ekologisimmista huulipunista, jota koko maailmassa valmistetaan." Sanoo Takala.

Lue koko artikkeli tästä.


Older Post Newer Post