TARINA


HAVUn tarina on lähtöisin ideasta tuottaa puhdasta luksusluonnonkosmetiikkaa. Brändin inspiraatio, sen tuotteet ja design ovat syntyneet rakkaudesta Suomen kaunista luontoa kohtaan. Vihreät metsät, järvet, pellot, sininen taivas ja meri ovat kaikki olleet inspiraationa HAVUn tuotteiden ja designin luonnissa. Brändi lanseerattiin sillä tarkoituksella, että luontoa vaalitaan valmistusprosessin alusta lähtien, tuotteen kierrättämiseen saakka, laadusta tinkimättä.

HAVUn tarkoitus on myös herätellä kosmetiikkabrändejä panostamaan luonnolle ja iholle hyviin raaka-aineisiin avaten samalla keskustelua kosmetiikan turvallisuudesta ja tuotannosta, koska uskomme, että luonnonkosmetiikka on tulevaisuus. 

TUOTTEET

HAVUn huulipunat ovat 100% biohajoavia ja niissä on käytetty vain luonnonvahoja ja öljyjä. Öljyt ovat Cosmos Organic sertifioituja ja sheavoi Soil Association sertifioitua. Käyttämämme vahat ovat luonnonvahoja. Pigmentit ovat yleisesti käytettyjä luonnonkosmetiikassa (rautaoksidit, titaanidioksidi ja ultramariinit).  

Huulipuna koostuu kolmesta komponentista. Ulkohylsy valmistetaan suomalaisesta tervälepästä ja haavasta. Tuotteen mekanismi, eli sisähylsy, on PLA:ta, polylaktidia, joka on täysin biohajoava polymeeri ja valmistetaan maissitärkkelyksestä.  

TIIMI

HAVU perustettiin vuonna 2017 Tatu Fontellin ja Lumi Maunuvaaran toimesta, jotka innostuivat yrittäjyydestä ja omien ideoiden toteuttamisesta. Syyskuussa 2019 tiimi sai lisäyksen, kun Betty Virkkunen palkattiin HAVUn Markkinointipääliköksi. Pienessä tiimissä, jossa tapahtuu jatkuvasti suuria asioita edellytyksenä on, että arvomaailmat kohtaavat ja jokainen tekijä vie kunnianhimolla asioita eteenpäin. Olemme kaikki kiitollisia siitä, että nämä asiat yhdistävät meitä ja innolla työstämme HAVUn tulevaisuutta.